Over mezelf…

 

Mijn naam is Rebecca. Ik ben gepassioneerd door sport en de invloed van bewegen op het welzijn van de gehele mens. Genieten van het leven met al mijn zintuigen is een dagelijkse bezigheid. Op professioneel vlak ben ik actief in de gezondheidszorg dit vooral in een coachende rol.

 

Waarom Les Femmes A-Bloc…? Een drietal jaar geleden maakte ik de keuze in te stappen bij een start-to-triatlon verhaal. Op dit moment kocht ik mijn 1e racefiets , had ik nog nooit crawl gezwommen en liep ik 5Km met moeite. (lees bloedrood en volledige buiten adem) Nu… een drietal jaar later doe ik een kwart- en halve afstand triatlon vlotjes uit. Ik geniet van het dagelijks bewegen & trainen. Tijdens mijn sportieve uitspattingen denk ik vaak: “dit moet ik delen met andere vrouwen”.

Ik denk hierbij dan aan zaken zoals: – welke type fiets past bij mij? – hoe zit dat schakelen bij het fietsen in elkaar? – waar kan ik een band leren vervangen? – wat is het voordeel van een lactaat test? – welke mogelijkheden rond training zijn er? – hoe kan ik een doelstelling behalen? – zijn training en schema’s enkel voor goeie/echte atleten? – wat is de invloed van bewegen op het denken van vrouwen?

 

Via Les Femmes A-Bloc wil vrouwen graag informeren, inspireren & motiveren.

Verder ben ik gepassioneerd door de invloed van yoga op het lichaam & welzijn.

 

Les Femmes A-Bloc gaat voluit JOU!